2014. július 29., kedd

Skytec SPL 500MP3 végfok RMS: 2x250w +3ÉV GARANCIA - Jelenlegi ára: 33 990 Ft


Skytec SPL 500MP3 végfok RMS: 2x250w
Főbb adatok:
- Gyári RMS teljesítmény: 2x250w/4ohm, 2x200w/8ohm
- Beépített USB/MP3 lejátszó
- Bemenetek: 3 sztereo RCA
- Bemeneti jelesősség: 775mV
- Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
- Kimenetek: Banán (tekerős)
- Teljes körű védelem
- Túlhajtás esetén kikapcsol
- Kék LED-es megvilágítás
- Méretek: 48, 2 x 9, 6 x 25 cm
- Rack-be építhető, 2U magas
- Tömeg: 3, 6 kg
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
A Skytec végfokok a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában elérhetők termékei. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. A PRO végfokcsalád elsősorban  házibuli illetve kisebb disco, kisebb hangosító felhasználásra van tervezve. Ár/érték arányban szinte verhetetlen a széria, a felhasználó szinte egy használt végfok áráért kap egy új, 3 évig garanciás terméket.
A Skytec SPL 500MP3 a széria második legkisebb teljesítményű darabja. RMS teljesítménye 2x250w/4 ohm, 2x200w/8ohm. Különlegessége, hogy beépített MP3 lejátszóval rendelkezik, így közvetlenül USB-ről is képes a zeneszámok lejátszására. Ezen felül 3 sztereo RCA bemenettel is rendelkezik, így egyszerre több eszközt köthetünk rá, melyek között gombnyomásra választhatunk. Védelmei kiválóan működnek, akár túlmelegedés, akár más probléma esetén a végfok azonnal kikapcsol. Clip jelző LED-je jelzi a túlhajtás veszélyét. Ésszerű használat mellett gyakorlatilag nem lehet elrontani, így kevésbé hozzáértő felhasználók is nyugodtan üzemeltethetik, nem kell attól tartani, hogy a végfok a buli végére elromlik. Kis tömegének köszönhetően könnyedén szállítható, ezért ideális mobil végfok. Hagyományos tekerős-banán csatlakozó kimenettel szerelték, így akár a csupasz kábel közvetlenül beköthető. Nem feltétlenül szükséges hozzá előerősítő, keverő, a számítógépet, egyéb lejátszót közvetlenül rákötve is tökéletesen használható. Beépített MP3 lejátszójának köszönhetően akár csupán csak egy pár hangfalra van szükség és már használható is. Megbízhatósága mellett külseje sem elhanyagolható, igényes festése és kék dizájnos megvilágítása látványossá is teszi az erősítőt, mely szobában is jól mutat. Ideális választás otthoni hifi felhasználásra, pubok, házibulik, számára, verhetetlen árú, modern termék. Szinte egy használt végfok áráért kap egy új, 3 évig garanciás MP3 lejátszóval szerelt terméket a vásárló.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika a Skytronic-Tronios hivatalos forgalmazója, a honlapon található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.  
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 2. 000 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 1. 200 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
Garancia:
-3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot és a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
 A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 33. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco



Jelenlegi ára: 33 990 Ft

Az aukció vége: 2014-08-19 02:56
. Skytec SPL 500MP3 végfok RMS: 2x250w +3ÉV GARANCIA - Jelenlegi ára: 33 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése