2014. szeptember 5., péntek

Virágzó cserepes aloe vera 2 éves 30 cm átmérő! - Jelenlegi ára: 990 Ft


ALOE SAPONARIA
Ez az aloe is gyógyhatású, ugyanúgy mint az orvosi aloe vera.
A képen látható növény, gyönyörű formás sarját kínálom ebben az aukcióban, melynek átmérője már több 20 cm és több mint 2 éves! Tökéletesen egészséges és intenzíven szaporodó növénykét árulok.
Az aukció tárgya: a sarjnövény az utolsó képen látható!
Erős gyökere van 100% -ban túlél heteket is föld nélkül.
Nálunk egyszer egy hatalmas vihar lerepítette az ablakpárkányról, több emeletet zuhant, ripityára tört a kaspó és a növény is. A virág felső része újra megeredt, és a letörött gyökérdarabok is kihajtottak! Nagyon szívós.
Aukcióra bocsájtom a házamtáján túlszaporodott, évelő, virágzó, kerti és szobanövényeim palántáit, sarjait, levélrózsáit, oldalhajtásait. Találhatsz nálam, aloe vera-ból több félét, pozsgafa (másnéven: majomkenyérfa, pénzfa), fikusz, viaszvirág, pletykafélék, orchidea, fokföldi ibolya, kerti liliom, írisz, angyaltrombita, trombitafolyondár sarjak stb. várják, új szerető otthonukat!: ) A postázható méretű és típusú növényeket minden esetben, nedves közegbe gondosan csomagolva,   elsőbbségi-ajánlott levélként küldöm!
Szállítási információ:
A növény a XV. kerületből vihető el!
Vásárlás esetén Budapest egyes kerületeibe, továbbá Budapestről - Fót - Őrbottyán - Dunakeszi - Göd - Dunavarsány - Ráckeve - Kulcs - Adony - Érdi Tesco parkoló - Martonvásár - Velence - Fehérvár - Tác - Soponya  útvonalakon ingyen kiszállítom a terméket! A vidéki túrákhoz egyeztetés szükséges mivel egyes helykre csak havonta egyszer megyek!
Költözés van a családban, kiürítünk mindent a pincétől a padlásig, a garázst is, nézd meg többi kincsemet is!
Lehet, hogy pont az kell neked ami nekünk már nem!: )
Családommal közösen hirdetünk, nézd meg Nellikincsei és almoscsaba termékeit, hasznos és különleges holmik, összevonható és összevárható minden!



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-25 23:26
. Virágzó cserepes aloe vera 2 éves 30 cm átmérő! - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése