2014. október 14., kedd

Turmalin nyaklánc 925 ezüsttel - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Turmalin nyaklánc 925 ezüsttel
5500
62mm hosszú
A neve görög eredetű és jelentése zöld kő. Verdelit fénye az istennők templomainak megvilágítója volt és különösen Vénusznak. A szerelem istennőjének köveként tartották számon és a régi rómaiak azt mondták, eloszlatja a félelmet, a szomorúságot, vonzza a barátokat és megfiatalít. Indiában úgy tartják hogy aki viseli vagy magánál tartja, azt megvédi a negatív hatásoktól. Mágusok szerint, ha viselője megbetegszik, akkor a kő is elveszti színét, és amint meggyógyul visszanyeri eredeti színét. A Mérleg csillagjegyhez és a Vénusz bolygóhoz kapcsolható, a szív csakrához hozzárendelhető és ha a Napra kitesszük egy rövid időre, feltölti önmagát.
Hasonló ásványok: epidot, berill. augit, lievrit.
Kísérő ásványok: (gránátcsoport tagjai) topáz, kassziterit, ortoklász.
Fizikai hatása
Erősíti a szívet, azon belül is a szívizmokat és a szívkamrát. Megvéd a szívinfarktus és a gutaütéstől. Ajánlott szívritmuszavarnál, szívizomgyulladásnál, szívfájásnál és szúró fájdalomnál a szív környékére helyezni. Nemcsak erősíti a tüdőt, hanem segíti is annak oxigénellátását, valamint véd a tüdőbetegségektől. Tisztítja a vénákat és az artériákat, támogatja a működésüket, a szervezet vérellátását; a szív-csakrán keresztül kiegyenlíti a vérnyomást; az elixírjét vérmérgezésre, vérszegénységre, sejtgyógyulásra, leukémiára isszák. Rodokrozittal a szklerózis multiplexre, a kunzittal együtt pedig a Parkinson-kórra javasolt. A csecsemőmirigyen keresztül erősíti az immunrendszert és megvéd a fertőző betegségtől. Influenzára, lázra is egyaránt javasolt. Összehangolja a nyirokrendszer működését és csillapítja a nyirokmirigy duzzanatokat. Jó a bélelzáródásnál, ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait és segít a székrekedésnél és hasmenésnél is. Tisztítja a vesét és a májat. A rákos betegségek kezelésében is hasznos segítség lehet. Sebek és forradási hegek gyógyításában is, igen nagy siker elérhető vele.
Lelki hatása
Nyaklánc és marokkő formában idegnyugtató hatású, megvédi az idegeket az olyan betegségtől, mint például az epilepszia. Általában érzékeny lelkű emberek ajánlott, akiknek lelki nyugalmuk mindennél fontosabb, akik harmonikus, békés életre vágynak. Csodakőnek is nevezik, a családi problémáink megoldója és megtanít mindenkit olyannak szeretni, amilyen. Megnyitja szívünket: érzékennyé, megértővé, higgadttá, kiegyensúlyozottá és elégedetté tesz! Felszabadít a saját magunk alkotta korlátok alól: az eddig életformádból és a gondolkodásodból. Céltudatossá tesz és segítségével megváltozik az önértékelésünk is. A belső harmóniánkat új életerővel tölti fel, tudatosítja velünk, hogy mi is fontosak vagyunk a jó öreg Földnek. Meditációnál különösen olyanok forduljanak hozzá, akik valakivel haragban, bosszúban vannak, ilyenkor küldjük el az illetőnek a verdelit fényét. A zöld turmalin soha nem hagy cserben, a magasabb világok szeretetével ajándékoz meg. Vedd a kezedbe a Remény Csillagának verdelitjét: magában hordozza a lehetőséget az élet igazi titkainak feltárásához. Nem csak gyógyító, hanem megújító és fiatalító tulajdonsággal is rendelkezik, amely kihat a barátságokra, családra és a partnerkapcsolatokra is!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2014-11-04 23:09
. Turmalin nyaklánc 925 ezüsttel - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése