2014. november 8., szombat

BUCH FERNGESTEUERTE PISTENRAUPEN - Jelenlegi ára: 8 740 Ft

  Ferngesteuerte Pistenraupen [Távvezérelt lánctalpas járművek]
Leírás
Az elektronikai és mechanikai elemek építőkészleteinek nagy tömegében egy rés mutatkozik a lánctalpas járművek területén. A nagy játékérték ellenére eddig az exkluzív lánctalpas járművek mostoha sorssal voltak büntetve. Ezen lehet változtatni ezzel a könyvvel! Mindazonáltal - legyen kezdő vagy profi - ezt a könyvet nem szabad megépítési útmutatóként kezelni! Sokkal többet mutat meg Önnek a szerző, a legnagyobb részben részletesen kipróbált, de gondolatban létező modellépítési lehetőségeket is, amelyeket más funkciójú modelleknél is egyaránt jól lehet alkalmazni. A szükséges munkaeszközök szinte mindig a hobbi barkácsolók köreiben maradnak. Hagyja magát megfertőzni a ""lánctalpas jármű-vírussal""!
A tartalomból:
A lánctalpasok modellműködése ? A léptékhelyes modell ? Ebben a könyvben bemutatott járművek ? A jármű alapfelépítése ? Láncok, láncszalagok és lánczárak ? A futómű ? Meghajtási koncepciók ? A vezetőkabin ? Az első készüléktartó ? A kotró ? A hátsó készüléktartó ? A hátsó ráépíthető készülékek ? Kiviteli részletek saját építésben ? Elektromos részek és távirányítás
Műszaki adatok
Oldalak száma: 108
Szerző: Klaus Bergdolt
Megrendelés esetén a termék 5-6 munkanap alatt érkezik raktárunkba Európai partnerünktől, a terméket ezt követően szállítjuk ki!
A termék cikkszáma: 909347



Jelenlegi ára: 8 740 Ft

Az aukció vége: 2014-11-10 21:18
. BUCH FERNGESTEUERTE PISTENRAUPEN - Jelenlegi ára: 8 740 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése