2014. november 3., hétfő

Starlife - Relax Star kapszula - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Starlife - Relax Star kapszula / ajándékba kaptam, 2db kapszula hiányzik belőle
2017. / 05. / 12-ig jó
5. 880 ft a katalógusára
Jellemzők:
A termék vitaminokat, citrus bioflavonoidokat és gyógynövény összetevőket tartalmaz. A vitaminok az idegrendszer normál működését segítik, míg a növényi összetevők hozzájárulnak a normális emocionális egyensúly fenntartásához, a relaxációhoz, a nyugodt és pihentető alváshoz.
A C-vitamin számos, élettani szempontból jelentős hatással rendelkezik. E termék összetevői közé az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatása, a szervezet természetes antioxidáns védelme miatt miatt került. B-vitaminok szükségesek az idegrendszer normál működéséhez, a sejtszintű fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréhez. A citrus bioflavonoidok antioxidáns tulajdonságuknál fogva elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A PABA (para-amino-benzoesav) bár közvetlenül nem létfontosságú tápanyag, mégis igen fontos a szervezet számára. A folsav (B9-vitamin) elővitaminjaként tartják számon.
A növényi összetevők közül a golgotavirág (Passiflora incarnata) az idegi feszültség és nyugtalanság esetén jelenthet támogatást, hozzájárul a nyugodt, pihentető alváshoz.
A kínai folyondár (Schisandra chinensis) gyümölcse a szellemi és mentális egészség megőrzését segíti. A központi idegrendszerre gyakorolt hatásán keresztül elősegítheti a jó közérzet kialakulását, növelheti a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javíthatja a kedélyállapotot.
A komló (Humulus lupulus) virág a megfelelő relaxációt segíti elő, hozzájárul a normális érzelmi állapot, lelki egyensúly fenntartásához, a nyugodt és pihentető alváshoz.
A termék hatóanyagai
hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, ezáltal a jó közérzethez
elősegítik a nyugodt, pihentető alvást
antioxidánsként támogatják a szervezet védekező rendszerének normál működését
elősegítik az idegi feszültség, a nyugtalanság csökkentését
részt vesznek a normális érzelmi állapot, a lelki egyensúly fenntartásában
támogatják a szellemi és mentális egészség megőrzését
OÉTI: 3594/2008


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2014-11-24 15:40
. Starlife - Relax Star kapszula - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése