2015. január 30., péntek

70 ezer Ft-os piros IKEA Ektorp fotel 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ez egy 1 Ft-os aukció! Nincs minimálár!
Ha nem tudja mit jelent az 1Ft-os aukció, kérem ne engem kérdezzen, nézzen utána a Vaterán.
Mellőzzék az olyan kérdéseket, hogy "mennyiért adod? ", "mi az alja? ". Egy 1Ft-os aukciónál az ilyen kérdések eleve értelmetlenek. Az a licitáló veheti meg a terméket, aki a legnagyobb licitet teszi rá! Ha ön szeretné megvenni, licitálja rá a legnagyobb összeget, amit adna érte és, ha más nem rak rá nagyobbat, akkor Ön veheti meg. Ha kérdezni akar, kérem csak a termékről kérdezzen és ne arról, hogy milyen aukció típusok vannak a Vaterán és hogyan kell licitálni!
Eladó egy idemo piros IKEA Ektorp fotel
- 70 EZER Ft-ért vettem!
- Nagyon kényelmes. Tudtommal ez a legnagyobb IKEA fotel. Hát legalább olyan kényelmes, mint amilyen nagy!
- Tiszta lakásból eladó. Nincs kutyánk/macskánk, nincs szőr a bútoron. Nem dohányzunk, nem lett füstnek kitéve a bútor. Nincs penész sem a lakásban. Emeleten lakunk, nem dohos a levegő.
- A huzata már nem igazán szép. A színe is meg van már fakulva és van rajta egy sérülés is karfán (lásd a lenti képet). A sérülés csak a huzaton van! Alatta a karfa nem szakadt. Lehet, hozzá az IKEA-ban már 9900 Ft-ért komplett új huzatot venni. Tehát ennyi ráköltéssel lehet egy tökéletes 70 ezer Ft-os fotele, ami TÉNYLEG kényelmes!
- A huzat alatt magán a fotelen nincs semmilyen sérülés. Nincsenek rajta kávé, bor, kóla foltok sem. (nem lett semmi beleöntve).
- Tehát maga a fotel jó állapotban van és nagyon kényelmes. Esetleg egy huzatcsere ráférne.
Az eladás oka:
Vettünk egy kanapét és így már nincs szükségem külön fotelre. Egyébként ugyanezt a típust vettük kanapéban! (ebből is látszik, hogy valóban elégedett vagyok ezzel a bútorral és nem azért adom el, mert kényelmetlen lenne. Ha eljön a vevő látni fogja a vadiúj Ektorp kanapét nálunk)
Szállítás/Átvétel
Nagy mérete miatt KIZÁRÓLAG személyesen tudom átadni. Budapesten a 17. kerületben. Hétköznap KIZÁRÓLAG 19 óra után! Hétvégén viszont szinte bármikor. Máshol személyesen nem tudom átadni, elvinni nem viszem sehová, a vevőnek kell érte jönni.
Kérem, hogy két szállító jöjjön érte. Nem nehéz (40 kg), de a nagy mérete miatt egy ember nem nagyon tudja vinni.
Lift van a házban, szerintem be is fér. Ha mégsem, akkor szét lehet szerelni (az IKEA honlapján letölthető hozzá a szerelési útmutató).



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-02-06 19:00
. 70 ezer Ft-os piros IKEA Ektorp fotel 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése