2015. április 1., szerda

DELIMANO Delicia prémium edénykészlet - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Delicia prémium edénykészlet
Szerelje fel konyháját prémium edénykészlettel!
6 edény egy szettben: 24 cm-es serpenyő, 26 cm-es ferde falú serpenyő, 24 cm-es szeletsütő, 24 cm-es üvegfedő, 26 cm-es sütőforma, 25 cm-es ferde falú palacsintasütő.
A Delimano Ceramica Delicia sütőforma a forradalmian új Delimano CeramicaForte bevonattal és trendi, kék, kőhatású külsővel rendelkezik. Ez az egyedülálló, olasz stílusú termék tapadásmentes felülete révén olyan egészséges ételek elkészítését teszi lehetővé, amelyeket a család minden tagja örömmel fogyaszt majd.
Természetes, környezetbarát, korszerű
A többi tapadásmentes bevonattal ellentétben a kerámia természetes anyag, PTFE/PFOA-mentes, előállítása pedig olyan fenntartható folyamat keretében történik, amelynek szén-dioxid kibocsátása minimális. Önnek csak egy vagy két csepp olajra van szüksége a hatékony sütéshez, így egészségesebb finomságokat készíthet magának és szeretteinek.
Tetszetős külsejének köszönhetően nagyszerűen illik minden modern konyhába
A trendi, kőhatású Delimano Ceramica Delicia termékvonal azt az olasz beszállítóval közösen kifejlesztett edénycsaládot jelöli, amely a Delimano Ceramica Prima és Prima + termékcsoportot váltja fel. Az új termékcsalád kifinomult, modern megjelenésű, kék szilikonzománc külsővel és kőhatású, belső kerámiabevonattal rendelkezik.
 
ÚJDONSÁG! Próbálja ki a piac élvonalbeli kerámiabevonatát!
Elege van a serpenyőre tapadt ételből? Szereti a kerámiabevonatokat, de nem bírja elviselni a leggondosabb bánásmód ellenére is megjelenő karcolások látványát? Azért, hogy Ön gondtalanul főzhessen, a Delimano kifejlesztette a piac egyik legkiválóbb, CeramicaForte nevű kerámiabevonatát, amely tulajdonságaival egészen biztosan lenyűgözi Önt.
Termékjellemzők
Belső anyag: kőhatású, környezetbarát és tartós Delimano CearmicaForte bevonat
Külső anyag: szilikonzománccal bevont, kovácsolt alumíniumalj.
PTFE- és PFOA-mentes
karcállósága 50%-kal nagyobb mint a piacon kapható többi, tesztelt kerámiabevonaté
tapadásmentessége 3-szor jobb a piacon kapható többi, tesztelt kerámiabevonathoz képest
Kezelés: mosogatógépben tisztítható
Hőállóság: 450° C-ig
Méret: 26 cm, kerek
Még több vitamin és ásványi anyag minden ételben
A Ceramica-bevonatú edényekben az alapanyagok nem száradnak ki, így az elkészült étel tápanyag-, ásványi anyag- és vitamintartalma magasabb.
A kalóriák számlálása nélkül készíthet egészségesebb ételeket, miközben még energiát is megtakarít!
Ehhez a tapadásmentes sütőformához már egy csepp zsiradék is elegendő, ráadásul a felület nemcsak egyenletes hőelosztást biztosít, de gyorsabban is melegszik fel, tehát Ön a kalóriák számlálgatása nélkül, energiát megtakarítva készíthet egészséges finomságokat!
Tapadásmentes, karcálló és tartós
A Delimano CeramicaForte tapadásmentessége akár háromszor jobb, karcállósága 50%-kal, tartóssága pedig akár 2-szer nagyobb mint a piacon kapható többi, tesztelt kerámiabevonaté.
Könnyen tisztítható, így megkíméli Önt a hosszas mosogatás fáradalmaitól
A Delimano CeramicaForte egy új, modern technológia eredménye, és egy olyan tömör, kompakt bevonat, amely mindig sima, nem porózus rétegben vonja be az edények falait. Ez a szol-gél technológián alapuló kerámiabevonat egy könnyen tisztítható, PTFE-mentes alternatívát nyújt. (Előállításának lényege, hogy a bevonatot szórva, ragasztó használata nélkül viszik fel az edényekre).



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-07 22:06
. DELIMANO Delicia prémium edénykészlet - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése