2014. július 18., péntek

Fejtámlamonitor ABM 7" TFT LCD - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

ABM fejtámlamonitor 7" TFT LCD, a monitor 1 hetet volt az autóban!
Leírás:
Fejtámlába építve a hátul ülő utasok szórakoztatására szánt monitor a tolvajok szeme elől rejtve marad, így nem kell attól tartania, hogy feltörik érte szeretett autóját.
Gyakorlatilag minden autóba beépíthető. A cserélhető huzat révén könnyen megtalálhatja az autója színvilágához illő modellt.
A lábak távolsága és dőlésszöge is változtatható, sőt, a lábakra különböző méretű kupakokat tehet, ami által minden autóba illeszkedni fognak
A fejtámla monitor ezen felül több mint 40 játékot is tartalmaz, amely nemcsak a legfiatalabb utasoknak, hanem idősebb társaiknak is remek szórakoztatásul szolgál hosszabb utak megtétele esetén. A távirányítót 90°-kal elforgatva már kezünkben is tartjuk a játékok controller-ét, és kezdődhet a játék.
Az extra fejhallgatók biztosítják azt, hogy a jármű vezetőjét ne zavarja a film, amit hátul néznek, illetve a játék, amivel a gyerkőc játszik.
Lejátszható formátumok: WMA, MP3, VBR-MP3, AC-3, DTS, JPG, DIVX, XVID, MP4, MPG, VOB, MOV, 3GP.
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
A termék személyesen átvehető Budapest XI. kerületben, vagy kérheti utánvéttel illetve előre is utalhat, hogy olcsóbb legyen a postaköltség. A termékeket az MPL Magyar Posta Logisztika juttatja el önhöz, amit akár már másnap kézhez is vehet.
További termékeink!


Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2014-08-07 18:08
. Fejtámlamonitor ABM 7" TFT LCD - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése