2014. augusztus 25., hétfő

Kerékpáros csapat ruha rövid mez + nadrág - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az értékesítésre kínált kerékpáros ruha egy késő tavasztól kora őszig használható kerékpáros csapatruha, ami elöl végig cipzáros mezből, és egy zselés ülésbetéttel ellátott hagyományos fazonú kerékpáros rövid nadrágból áll. A mez hátulján három zseb található. A grafika minden modell esetében mélynyomásos technikával került elhelyezésre, nem kopik le. A ruha jól szellőzik, kiváló nedvesség elvezető képességgel rendelkezik.
Rendeléssel kapcsolatos fontos információk:
- szállítási idő: 12 - 22 munkanap (nem azonnali postázás, kérlek ezt figyelembe véve vásárolj)
- megrendeléskor kérjük add meg az első képen a kinézett kerékpáros csapatruhához írt számot
- megrendelés előtt kérjük, alaposan nézd meg a második képen szereplő mérettáblát! Ne megszokásból válassz méretet, ugyanis általában elmondható, hogy a megszokottnál egy számmal nagyobb méret a jó választás ezekből a kerékpáros ruhákból! Lehetőség van mezből és nadrágból eltérő méretet rendelni, ez esetben a megrendelésbe írd be, hogy nadrágból, illetve mezből milyen méretet szeretnél.
A termék átvételével kapcsolatos információk:
- a megrendelt kerékpáros csapatruhát átveheted tőlünk személyesen Budapesten, a Nyugati tér környékén, Zuglóban, de megbeszélés alapján Budapest egyéb (belső) kerületei is szóba jöhetnek.
- természetesen lehetőség van postai utánvétes csomagként való küldésre is, ez esetben a postaköltség a vevőt terheli


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-15 14:57
. Kerékpáros csapat ruha rövid mez + nadrág - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése