2014. augusztus 6., szerda

NATURAL POWER FOR MEN POTENCIANÖVELŐKAPSZULA 6 DB - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

NATURAL POWER FOR MEN KAPSZULA
Kiszerelés: 6db
Termékleírás
A Natural Power alkalmazása során a ginseng hatóanyag a vér útján a péniszbe jut ahol megnyitja a hajszálereket és ott - az ejakuláció után is- tartós erekciót eredményez. A Natural Power egyedülálló hatása /hosszan tartó erekció és keményebb pénisz/ a hidegszárításos gyártási technológiának /Liofilizálás/ köszönheto. Ezen eljárás során annyi ginseng hatóanyag kerül egy kapszulába, amennyit más úton lehetetlen a szervezetbe juttatni kellemetlen mellékhatások nélkül.
Mellékhatásoktól mentes:
Kizárólag természetes összetevőkböl készült nincsen kellemetlen egészségkárosító mellékhatása, így fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlott.
Diszkrét kiszerelés:
A 3 db-os kisméretű doboz diszkrét tárolást tesz lehetővé, ami elengedhetetlen feltétele az intim termékek esetében. Egy szem Natural Power kapszula bevétele, három napra elegendő hatást biztosít.
Alkohol mellett alkalmazható:
Természetes összetevőinek további előnye, hogy a termék alkalmazása során nem kell lemondani az alkoholfogyasztásról, mint pl. a gyógyszerek esetében.
Mára már több ezer férfi használja nap mint nap nagy megelégedéssel termékünket, amely a legjobb megoldás az ön és párja szexuális életének jobbá tételére.
A természetes összetevőket tartalmazó Natural powe ra férfiak számára nyújt segítséget a szexuális együttlét során. A gyártás során hidegszárításos eljárást alkalmaznak az összetevők egyedülálló hatásának megőrzése érdekében.
Az eredmény: mellékhatásoktól mentes hosszantartó erekció.
Összetevők: Radix panax ginseng extract: 190 mg, Oleum cucurbitae: 180 mg, Furctus Hippophae rhamnoides extract: 160 mg, Furctus litchi extract: 40 mg, Menthae piperitae folium: 30 mg, Gelatine: 70 mg, Ferrous oxides and hydroxids.
1 kapszula tartalmaz: ginsenosid: 1, 8 mg, mentholum: 5 mg.
Alkalmazási javaslat: 3 naponta 1 db kapszula. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Használata magas vérnyomás valamint szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek nem ajánlott!
Hatása rövid időn belül (30 perc – 1 óra) érzékelhető és 2-3 napig eltarthat.
OÉTI: 3239/2008.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-27 13:36
. NATURAL POWER FOR MEN POTENCIANÖVELŐKAPSZULA 6 DB - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése